Probaj besplatno


Upravljajte hotelom uz hotelski softver za  veliku uštedu vremena

Rukovođenje hotelom može biti jednostavno i učinkovito. Pošto je Vaše vrijeme dragocjeno, uspješno vodite hotel iz jednog mjesta i uz 100% kontrolu.


Pitate se kako voditi hotelsko poslovanje iz jednog mjesta? S PMS sustavom sve je na dohvat ruke: lagan pristup, prilagođeno sučelje, brza navigacijai hotelski softver za upravljanje hotelom bez napora .

Sustav uključuje:

Rukovodite  rezervacijama, recepcijom, prihodima, cijenama smještaja, vodite komunikaciju s gostima. Sve to uz precizno izvještavanje, statistiku i izdavanje računa.

property management system

 Property management software

property management system _____

S PMS sustavom sve je na dohvat ruke:  lagan pristup, prilagođeno sučelje, brza navigacija i upravljanje hotelom bez napora .

Rukovodite  rezervacijama, recepcijom, prihodima, cijenama smještaja, vodite komunikaciju s gostima.

Sustav uključuje:

Krenite s povećanjemrezervacija sada!

Krenite s povećanjemrezervacija sada!

hotel channel manager


Osjećate se spremnim za oglašavanje na veliki broj portala? Channel manager hotelski softver garantira  prisutnost na 100+ portalai online agencija. Veća pristutnost donosi i više rezervacija.

Pomoću ažuriranja cijena smještaja i inventara u stvarnom vremenu na svim portalima osiguravate rast prihoda i minimizirate mogućnost overbookinga.  Upravljanje cijenama i dostupnošću soba s jednog mjesta, na svim kanalima prodaje.

Channel manager

hotel channel manager _____

Channel manager hotelski softver garantira  prisutnost na 100+ portala i online agencija.

Osiguravate rast prihoda i minimizirate mogućnost overbookinga.  Upravljanje cijenama i dostupnošću soba s  jednog mjesta, na svim kanalima prodaje.


Želite više direktnih rezervacija preko web stranice hotela? Integrirajte booking engine sa web stranicom vašeg hotela što omogućava brzo i lagano booking iskustvo za goste.

Booking mašina omogućava gostima izvršavanje rezervacije direktno, sa vaše web stranice,hotelske aplikacije, Facebook stranice i to preko bilo kojeg uređaja.

MegaBooker rezervacijska mašina uključuje:

hotelski softver

Booking engine

_____

Za više direktnih rezervacija preko web stranice hotela. Booking engine sa web stranicom vašeg hotela omogućava  brzo i lagano booking iskustvo za goste.

Booking mašina omogućava gostima izvršavanje  rezervacije direktno, sa vaše web stranice, hotelske aplikacije, Facebook stranice i to  preko bilo kojeg uređaja.

MegaBooker rezervacijska mašina uključuje:

Željeli biste isprobati hotelski softver preko kojeg možete povećati broj rezervacija i do 200% a pritom uštedjeti vrijeme?U probnom periodu od 7 dana možete se uvjeriti koliko ćete uštedjeti vremena vođenjem hotela uz MegaBooker hotelski softver. U ograničenom periodu za besplatno testiranje imate pristup svim značajkama.


View Site in Mobile | Classic
Share by: